مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد حمله مستقیم رژیم صهیونیستى به تیم هاى امدادى هلال احمر در حین عملیات | احتمال شهادت ٢ امدادگر اولویت در برنامه‌ریزی امتحانات، آرامش روان دانش‌آموزان است جزئیات اصابت پرتابه به آزادراه تهران-قم آزمون‌های ورودی مقطع متوسطه دوم در البرز به تعویق افتاد امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی حضوری شد سامانه‌های ۱۴۸۰ و ۱۲۳، آماده حمایت روانی از مردم در شرایط جنگی مدارس مشهد و خراسان رضوی آماده اسکان اضطراری در شرایط بحرانی هستند توصیه های حیاتی برای بیماران قلبی در شرایط بحرانی نشانه‌ها و امید‌ها سرنوشت صدور شناسنامه ویژه برای مادران دارای سه فرزند و  بیشتر چه شد؟ | سرنوشت نامعلوم امتیاز‌های مادری تولد اولین بره آهو در سال ۱۴۰۴ در دشت مغان کمک قارچ‌های ناشناخته زیرزمینی به حفظ اکوسیستم‌ها وعده بانک مرکزی برای تخصیص ارز به واردات دارو و تجهیزات پزشکی افزایش خطر شیوع بیماری سالک در فصول گرم سال بیماری خطرناکی که ممکن است حجاج ناقل آن باشند جزئیات استرداد هزینه بلیت پروازهای لغوشده گلایه مردم مشهد از گرانی انشعاب برق، نبود شفافیت در خرید کنتور و بلاتکلیفی در جبران خسارات نوسانات برقی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۶ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش، امروز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) + جزئیات سرقت‌های سریالی با  خودرو‌های سرقتی آسیب به بیمارستان فارابی کرمانشاه در حمله رژیم صهیونیستی (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) سامانه ۱۱۰ فعال است | درخواست سخنگوی فراجا از مردم برای اعلام فعالیت‌های مشکوک دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی بر تشدید رصد و نظارت بر فضای مجازی تأکید کرد توصیه‌های طب سنتی به سالمندان در شرایط جنگی لغو موقت امتحانات پایان ترم در دانشگاه ملی مهارت خراسان رضوی وضعیت ذخایر خونی در کشور مطلوب است آیا زمان مصرف مکمل ویتامین دی مهم است؟
سرخط خبرها

ورود ۱۲ هزار میلیارد تومان وجه حاصل از جریمه رانندگی به خزانه دولت، طی سال ۱۴۰۳ | جریمه‌های رانندگی کجا صرف می‌شوند؟

  • کد خبر: ۳۲۸۸۱۵
  • ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۵
ورود ۱۲ هزار میلیارد تومان وجه حاصل از جریمه رانندگی به خزانه دولت، طی سال ۱۴۰۳ | جریمه‌های رانندگی کجا صرف می‌شوند؟
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی پلیس راهور توضیح داد که هزینه جریمه‌های رانندگی چطور و با چه هدفی خرج می‌شوند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سردار سیدتیمور حسینی با اشاره به ماده ۲۳ قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی، اظهار کرد: در این ماده قانونی، به‌صورت دقیق و روشن، محل هزینه‌کرد جرایم رانندگی مشخص شده است.

وی ادامه داد: وجوه حاصل از جریمه‌ها باید صرف بهبود ایمنی تردد، ارتقای فرهنگ رانندگی، توسعه سامانه‌های هوشمند کنترل ترافیک، تجهیزات ناوگان پلیس، آموزش‌های ترافیکی همچنین نگهداشت راه‌های موجود کشور شود.

سردار حسینی با اشاره به آمار موجود، اعلام کرد: سال گذشته حدود ۱۲ هزار میلیارد تومان تنها از محل جرایم رانندگی به حساب خزانه واریز شده است.

رئیس پلیس راهور فراجا افزود: این مبلغ، در مقایسه با نیاز واقعی کشور در حوزه نگهداری راه‌ها، فقط نیمی از اعتبار مورد نیاز را تأمین می‌کند. اکنون برای نگهداری بیش از ۲۳۰ هزار کیلومتر راه در کشور، سالانه بالغ بر ۲۵ هزار میلیارد تومان اعتبار لازم است و باید توجه داشت که این رقم صرفاً برای نگهداشت راه‌های موجود است، نه احداث و توسعه مسیر‌های جدید.

وی تأکید کرد: تصور نادرستی وجود دارد که مبالغ جریمه‌ها صرف مخارج عمومی دولت می‌شود؛ درحالی‌که قانون به‌روشنی مشخص کرده است که این وجوه باید در راستای ارتقای ایمنی ترافیک هزینه شود. مصادیق این هزینه‌ها، از آموزش و فرهنگ‌سازی گرفته تا تجهیز ناوگان نظارتی و اجرای طرح‌های کاهش تصادفات، در قانون تعیین شده‌اند.

سردار حسینی با قدردانی از همکاری رسانه‌ها و همراهی مردم در اجرای پویش «نه به تصادف»، خاطرنشان کرد: در تلاش هستیم با کمک دستگاه‌های مسئول و نمایندگان مجلس، از ظرفیت این اعتبارات در راستای کاهش تلفات، افزایش ایمنی جاده‌ها و بهبود کیفیت رانندگی در کشور بهره‌مند شویم. بخشی از این مسیر نیز از راه فرهنگ‌سازی و آموزش می‌گذرد که باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->